+31 71 5234603 dedicated@ocean-recruitment.com
◄ Back to overview

Sales Engineer - Fertilizer Additives

Organization

(Since this job requires Dutch as a native language, the following text is stated in Dutch)

Ocean Recruitment is gespecialiseerd in de chemische en grondstoffen industrie. Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij een Sales Engineer - Fertilizer Additives. Door middel van technisch advies en ondersteuning langdurige relaties opbouwen met kunstmest producerende bedrijven, wereldwijd.

Bij onze opdrachtgever draait het om duurzaamheid en kwaliteit. Door permanent projectonderzoek beperken ze de belasting op milieu en gezondheid tot het minimum. Het resultaat vindt je terug in het grote aantal milieuvriendelijke en laag toxische producten. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium. Productie wordt uitbesteed aan vaste partners.

Work location

Netherlands, Utrecht Area

Function

Kunstmest is een gevoelig product voor vocht, stof, corrosie en bakken. Om dit te voorkomen heeft onze opdrachtgever specifieke behandelingsproducten ontwikkeld en zijn hierin een wereldwijde leverancier. Elke behandeling met deze producten wordt in samenspraak met de technische staf nauwkeurig afgestemd op het productieproces, het type en de kwaliteit van de kunstmest, de wijze van opslag en transport evenals de klimatologische omstandigheden.

Het uiteindelijke doel is om een optimale behandeling te realiseren, zowel kwalitatief als economisch. Als Sales Engineer - Fertilizer Additives begeleidt je dit proces. Je krijgt hierbij ondersteuning van een ervaren technische staf en een goed uitgerust kunstmestlaboratorium, waarin je zelf ook testen doet.

Je zal veel naar klanten reizen in Oost-Europa en het Midden-Oosten om daar technische ondersteuning te geven en testen uitvoeren om producten te evalueren.

Requirements

Je bent een hands-on persoon met een aantal jaren ervaring in technische producten. Bij voorkeur in de agro / kunstmest industrie.

Verder herken je jezelf in het volgende:
- HBO opleiding of denkniveau. Bij voorkeur chemische richting.
- Vloeiend in Engels.
- Affiniteit / ervaring met laboratorium experimenten.
- Bereidheid tot internationaal reizen (30-40%).
- Je bent commercieel.
- Affiniteit / ervaring met kunstmest.

Offer

Een functie voor een technisch, commercieel ingesteld persoon, die zoekt naar uitdaging in een groeiende onderneming. Naast een vast salaris is een bonus en auto onderdeel van het pakket.

Information

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rogier Duijndam
T +31 (0)71 5234603
M +31 (0)6 19586646
rogier@ocean-recruitment.com

Apply now