+31 71 5234603 dedicated@ocean-recruitment.com
◄ Back to overview

Apply on Industry Manager - Adhesives & Sealants

Personal profile

Male Female Unkown
PDF, DOC, DOCX 8M
GIF, PNG, JPEG 8M

Contact Details

Private Business
Add

Address details

Home address

Motivation & Source


CAPTCHA code

Back to job details


 

Organization

(Since this job requires Dutch as a native language, the following text is stated in Dutch)

Ocean Recruitment is gespecialiseerd in de chemische en grondstoffen industrie. Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij een Industry Manager - Adhesives & Sealants. Onze klant is een eerste klas distributeur met kantoren in verschillende Europese landen.

Focus van onze opdrachtgever ligt op het verbinden van leveranciers met klanten door waarde toe te voegen aan de formulering van de klant.

Work location

Netherlands

Function

In deze functie wordt commercie en productkennis gecombineerd. Bij klanten bent u de gesprekspartner voor zowel de ontwikkelaars als de inkopers. Van de leveranciers krijgt u op gepaste moment hierin ondersteuning.

U bent actief in Nederland in de Adhesives & Sealants industrie.

U bent eindverantwoordelijk voor de toegewezen productgroepen en voert het beheer hierover. U onderhoudt en zoekt naar uitbreiding van uw klantenkring. Daarmee bent u verantwoordelijk voor uw budget, inkoop, productmanagement en verkoop. U bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied en bent het contact/intermediair voor klant en leverancier.

Requirements

Commercie en techniek gaan voor u hand in hand. U heeft een hbo/academisch niveau, bij voorkeur in een technische (chemische) richting.
U heeft minimaal 3 jaar ervaring in grondstoffen voor de Adhesives & Sealants industrie.

U bent kritisch en oplossingsgericht. U bent ervaren en wilt graag verder ontwikkelen op product management niveau en commercie.

Ook kandidaten met technische Adhesives & Sealants ervaring, die zich verder willen ontwikkelen in commercie, nodigen wij uit te solliciteren.

Offer

Werken in een gemotiveerd team. De mogelijkheid om verder te bouwen aan persoonlijke ambities en ontwikkeling.
Onze opdrachtgever beschikt over uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een bonus is onderdeel van de beloning en u krijgt de beschikking over een auto.

Information

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rogier Duijndam
T +31 (0)71 5234603
M +31 (0)6 19586646
rogier@ocean-recruitment.com